Beoordelingen van Fusion2Go Utrecht

Recente recensies van Fusion2Go Utrecht

5 sterren na 444 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een erg lekkere box!

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was prima, maar eten was echt lauw tot koud. We hebben het nog op moeten warmen. Tip: doe de sauzen niet in de bakjes bij het eten want dan kunnen de bakjes niet dicht, staan ze dus open en wordt het eten sneller koud.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en makkelijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer prima zoals altijd

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed (zoals altijd)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Leidsche Rijn

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en vooral goed op temperatuur wat ik vaak de mist in zie ga bij sushi

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer fantastisch. Heerlijk die specials.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker hebben wij bij Fusion2Go besteld. Altijd was alles super. Deze keer hadden wij misschien pech. Er werd een half uur later dan aangegeven bezorgd. En een onderdeel van de bestelling was niet geleverd. Na dit aangegeven te hebben is dit onderdeel zeer snel gebracht. Wij zullen zeker weer bij Fusion2Go bestellen!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heeerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

I always order from Fusion2Go whenever I want to eat sushi. Good value, good quality, good service :)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect food as always, until next time!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en een vriendelijke en beleefde bezorger!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten alles op tijd binnen top tot de volgende keer 🤪

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! Ze bezorgde iets later, maar ze belde netjes.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd veel later dan verwacht geleverd (werd uiteindelijk wel over gebeld) en niet alles werd geleverd.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten van de verse sushi en warme hapjes! Vriendelijk personeel en het werd snel bezorgd. Wij zijn fan. Groetjes Geertje

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker eten, gevarieerde keuze, vriendelijk personeel, exact op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed! Vlot bezorgd en lekker. Wij halen hier al jaren onze sushi en altijd naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer een prima prijs kwaliteitsverhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service van medewerkers en heerlijke sushi.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super weer!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader, zeker de specials.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In verhouding krijg je veel en de kwaliteit is goed.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo’n 50x besteld nu hier. Beste sushi tent uit de regio. Consistent perfecte kwaliteit, snelle levering en top service. Bestelling iets later? Je krijgt netjes een belletje vooraf of compensatie. Vis is altijd vers en goed van kleur, vulling niet te karig. En ook goed geprijsd.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi (en de loempia's) weer erg lekker. We hebben hier weer erg van genoten! Dank julie wel hiervoor!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi en goed service!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend blij met de goeie service van fusion2 go!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snel bezorgd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality for a good price

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Wederom weer erg lekker en goed vers. Zoon en schoondochter vonden het ook erg lekker en goede sushi. Leuk ook het extra blikje fris wat je kunt kiezen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Voor ons altijd Fusion2go!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bestelling ook mooi op tijd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer een topper!! En precies exact op tijd met bezorgen.. wederom weet genoten van de Pokebowls.. tot snel team Fusion 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de Sushi was heerlijk, alles was vers en smaakte erg goed. De boontjes waren ook erg lekker, had er graag meer gewild..

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi ooit

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers voor je neus klaargemaakt. Weer top.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi voor een hele goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Voor het eerst laten bezorgen, ook dat ging top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam iets te laat, verder weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as always! Great food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en een hele aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De service bij het ophalen is prima. De rauwe tonijn was heel erg dun (niet zoals normaal gewend) terwijl de rauwe zalm dikker was (zoals normaal). Tevens zaten de rolls aan elkaar vastgeplakt, en bij het loshalen vielen ze uit elkaar. voor de rest was het prima.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Sushi is heerlijk en super vers

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd geweldig lekker, wij zijn vaste klanten ! Ga zo door!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Super service

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, snelle bereiding, goede porties en prijzen

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kwaliteit en erg lekker

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerder bezorgd dan vermeld, heerlijk eten en voldoende.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele verse sushi! Netjes optijd (sneller dan gepland zelfs!) en iedereen werd er blij van!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 2 pokebowls besteld, stond netjes klaar op aangegeven tijd. HEERLIJK! Goed vullend en rijkelijk gevuld, echt een aanrader!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een partybox, mini loempia’s en ebi fry. Het was weer uitmuntend lekker. We komen er speciaal voor uit Culemborg om bij fusion2go te halen! Vriendelijk personeel, altijd op tijd en de warme gerechten doen ze als je er bent, zodat ze nog warm zijn! Echt een aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en vers zoals altijd.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik moest een euro extra betalen omdat ik de ei wilde vervangen Tevens was de rijst niet zo vers Althans zo smaakte het niet

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super kwaliteit en vriendelijke mensen, met de flinke sneeuw en drukte afgelopen zaterdag wat te laat bezorgd, is ook niet zo gek, maar super vriendelijk opgelost.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. De bezorging was later door sneeuwval maar daar werd over gebeld.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en op tijd bezorgd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi . Aanrader Goede bezorging, zelfs door de sneeuw

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw genoten!!! Wat een top sushi

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger is oprecht beleefd en vriendelijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, krokant, heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Leek meer op Chinees afhaal-voedsel dan op sushi

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorger keurig op tijd. E-mail ontvangen dat de bezorger onderweg is. Voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi was heel vers ! De rest van de sushi was mooi bereid en smaakte ook lekker !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi, alles rijkelijk gevuld en goed gerold. Smaken zijn super lekker en alles is vers! Bestel hier altijd en nooit gezeik mee gehad! Special rolls zijn ook echt special en super lekker!! Contact vanuit de bezorger en de klantenservice altijd erg vriendelijk. Top sushi van top bedrijf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een online bestelling gedaan en wilde nog iets extra’s erbij doen achteraf. Telefonisch informeerde ik hiernaar of ik het kon doorgeven en ik dan aan de deur contact zou kunnen betalen. Er werd aangegeven dat er online opnieuw een bestelling geplaatst moest worden, echter is er een minimumbedrag waar ik niet aan toe kwam. Ik nam vervolgens weer telefonisch contact op en legde het kort uit. De manier waarop de telefoniste sprak was niet klantvriendelijk. Ik kreeg een diepe zucht te horen en daarna: “Ok we hebben het toegevoegd. Dag”. Het is jammer dat het contact zo is verlopen. Ik zal hier voortaan ook niet meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zat erg rommelig in de verpakking. Leek wel of het door elkaar geschud was. De kwaliteit van de sushi was ook stukken minder dan wij gewend waren. Het leek of de sushi al wat langer in de vitrine had gestaan. Dus voor onze smaak minder vers.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vers, goed verzorgd en snel klaar

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Toen ik belde gaf mevrouw al aan dat het behoorlijk druk was, wat opzich ook ergens positief is! Eten was goed en netjes verpakt, smaakte heerlijk en zal ook zeker hier nog een keer bestellen. En wat ook gezegt mag worden, is dat de bezorger netjes en vriendelijk was.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al Diverse keren besteld en zeer tevreden. Goed eten, Tegen nette prijs. Bezorgen netjes op aangegeven tijdstip. Aanrader!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! En online bestellen en daarna afhalen ging super snel.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker sushi box.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls en netjes op tijd!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl, vers, fris en snel bezirgd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke variatie aan sushi en keurig op tijd bezorgd, top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, jammer dat er geen stokjes bij werden geleverd. Met een vork is toch anders.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en supersnel bezorgd!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, vriendelijke jongen. De sushi vond ik niet zo goed, alsof het al een middag stond te wachten in een koeling. Op de nigiri met geflambeerde zalm na, die hadden wel vers-smaak. De rest was niet slecht, maar ook echt niet goed, sorry.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch als altijd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al enige tijd geen sushi meer gegeten. Ben meteen weer verkocht. Om te smullen!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima. Helaas zat er nergens een beetje gember bij die er normaal wel zit..

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en met “gelukkig nieuwjaar” op de tasjes: erg leuk. En vooral zoals altijd mega lekker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie sushi ze smaken allemaal verschillende kan bijna niemand aan tippen!!!!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super heerlijk en vers! Op tijd bezorgd op tweede kerstdag. Alles kwam vers en warm aan. Er is ook rekening gehouden met allergie, super service! Bedankt weer!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfijn dat ze op 2e kerstdag ook bezorgen. Heerlijk genoten van ons “kerstdiner” met heerlijke sushi

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op kerstavond, precies op tijd en weer heerlijke sushi!!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Alles keurig op tijd geleverd. Graag tot de volgende keer! We hebben weer gesmuld. Fijne feestdagen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere Poké Chicken en snelle bezorging! Aanrader.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en exact op de gewenste tijd bezorgd.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en strak op tijd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is top alleen vielen de gerechtjes snel uit elkaar.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie was de bestelling niet compleet. Na één telefoontje was dit heel snel opgelost. Binnen 10 minuten een nalevering. Prima service dus. Eten was niet meer heel warm, maar even in de magnetron en helemaal prima. Zeer ruime porties.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers, snel bezorgd.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer heerlijke sushi ontvangen. Bezorging was keurig op tijd en leverde het netjes af.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en warme gerechten. Ruime keus en zeer betaalbaar (zeker vergeleken met andere aanbieders in de buurt). Houden goed rekening met wensen/allergieen. Zeer vriendeijke bezorger. We missen alleen nog een vega crispy rol (met avocado, japanse mayonaise en tempura). We hopen dat deze nog gaat komen!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en heerlijk susi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Jullie hebben er een nieuwe klant bij !

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar, weer heerlijk gegeten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belde netjes dat de bestelling 5 minuten later kwam! Hele goede service en heerlijk gegeten! Gaan zeker vaker bestellen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voordelig. Ik neem altijd de veggiebox.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij weinig smaak aan de sushi. Service is erg goed.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk! Special rolls ook echt top! Lekkere smaken en vriendelijke en snelle bezorging. Best sushi in town!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren weer erg lekker! Supervers en smaakvol. Portie is echt groot. Wij zijn altijd erg tevreden over de sushi, sashimi en pokebowls van fusion2go!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak sushi bij fusion2go. Ditmaal 5 uur (!!) vooraf besteld. Helaas kwam na twee keer bellen de bezorging een uur te laat. Dat viel tegen. Maar we gaan gewoon weer bestellen hoor!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde door drukte lang voor het eten kwam, maar we werden daar netjes over gebeld. Het lekkere eten maakte het wschten meer dan goed, echt heerlijk.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia’s waren minder.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en vers! De bestelling liep wat vertraging op en dat werd vriendelijk gecommuniceerd. Het is nou eenmaal druk in deze periode en vanwege covid. Deze mensen doen hun best en maken de beste sushi van Utrecht. Toppers! Volgende week weer.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter zeer tevreden. Deze keer teleurgesteld. Bestelling werd bijna een uur later dan de aangegeven tijd bezorgd. Warme hapjes waren lauwig en niet meer krokant. Crispy rolls niet crispy en het geheel slordig gerold. Het geheel was niet smakelijk. Heel jammer...

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best sushi place in Utrecht!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers, enthousiaste bezorger, en netjes op tijd!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd. Gevraagd om om 19.00 uur te bezorgen en stipt op tijd. Dat was top !

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en heerlijke edame bonen sushi wat flauw van smaak maar wel goede kwaliteit, lekkerste is als rijst bijna nog warm is dat was helaas niet zo.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de levering zo goed als op de tijd die we doorkregen. sushi was goed op smaak. dank!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim assortiment, veggiebox is heerlijk en veel veelzijdiger dan bij andere sushi aanbieders in de buurt. Sushi altijd op tijd en ze houden heel goed rekening met wensen/allergieën.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat ik bij u sushi ed bestelde, en helaas was ik zeer teleurgesteld over het resultaat. -De bestelling kwam een half uur te laat. -De gefrituurde gerechten waren lauw tot koud in een bak waarvan de deksel kapot was. - En de sushi was ijskoud, en in zeer dikke hompen gesneden, waardoor het geheel niet smakelijk overkwam. -En alle sushi leek aan de buitenkant hetzelfde, totaal geen variatie in de opmaak. Wij hebben echt wel veel ervaring met sushi en het eten daarvan , maar dit was echt niet goed !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een deluxe mix besteld voor 4 personen. Mooi gerolde sushi met verse plakken sashimi. Kwaliteit prijs verhouding prima in orde, een aanrader binnen Leidsche rijn!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom zelf uit Vianen en haal wekelijks mijn sushi hier. Het is bij fusion altijd vers, heerlijk, snel en hele vriendelijke service. Beste van Utrecht!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. En ze belden even om te zeggen dat het onderweg was, iets later dan gezegd. Perfect

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse sushi tegen betaalbare prijs. Echt een aanrader.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede en betaalbare sushi! En altijd op tijd. Onze favoriet:)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd verse ingrediënten, prima

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en ook zonder problemen geleverd met specifieke wensen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk. Kwaliteit is erg goed van de sushi. Ook de yaki beef en yaki kip was lekker. De noedels waren oké. Ik zou bami in het assortiment doen. Maar verder was het top.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekkere en verse sushi. Ik bestel altijd hier en ze stellen me nooit teleur. De lekkerste sushi van Leidsche Rijn en Utrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen geregeld bij Fusion2Go Utrecht en zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit van het eten. De bezorging is over het algemeen snel en als iets is vergeten of een bestelling later komt dan gepland, wordt hiervoor altijd excuses gemaakt en een extraatje meegegeven ter compensatie. Dat kunnen wij erg waarderen en dat maakt dat wij de service zeer goed vinden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zit in een rolstoel. Als ik mijn bestelling kom ophalen geven ze altijd hulp waar ik het nodig heb. Eten is altijd lekker en vers

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima, lekker en op tijd stond het klaar!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd van goede kwaliteit en snel bezorgd.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekkere sushi

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en altijd goed! Ik ga meestal voor de speciaal box 41 stuks en die stelt nooit teleur!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi. Netjes binnen redelijke tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst niet goed (korrelig). De krab was helaas surimi stick. Gewoon zeer matige sushi.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Good as always! Highly recommend this place!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de babi pangang geen babi pangang. Vette stukjes vlees met een bakje saus apart zonder groente.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy rolls waren totaal niet crispy! Ben ik niet van jullie gewend!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ik bestel hier steeds vaker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd. Lekkerste sushi

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- sushi was erg lekker - zak kroepoek gratis - warme gerechten waren niet heel erg warm - snelle bezorging

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls zijn echt heerlijk! Supervers, smaakvol en qua hoeveelheid echt perfect. Goede ervaringen met Fusion2Go, zowel voor bowls als alle sushi/sashimi etc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste sushi bestelling hier. Erg lekker, goede kwaliteit en levering op tijd. Van te voren gebeld over bestelling en zeer klantvriendelijk te woord gestaan.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt super lekker , ik ga zeker vaker bestellen !!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer geweldig en op tijd geleverd. Fantastische kwaliteit!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, de nieuwe rolls zijn super lekker 😋

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Top👍🏼👍🏼

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger las blijkbaar het bonnetje niet goed en leverde de sushi af aan een ander adres. Gelukkig waren deze mensen zo lief om het te komen brengen. De sushi was goed, vers en smaakvol. Dus gelukkig maakte dat het weer wat beter.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi tegen betaalbare prijs. Wij willen niet meer anders. Keer op keer een succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was overheerlijk zoals altijd! Dit keer de luxe insite out roll genomen, helemaal perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super vers en heerlijk! Sushi’s wel wat aan de dikke kant.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vaste klant die met regelmaat bestelt, toch blijft de sushi consistent goed! Klantvriendelijke mensen en super service! Complimenten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten, voldoende keuze, en zag er netjes en verzorgd uit. Het was meer dan voldoende. Ik kom zeker nog een x terug.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, dat staat vast! Mooie vis. Bezorgtijd van 1,5 uur is echt te lang. Wel een goedmakertje met gratis casavekroepoek (denk ik) en extra Kikkoman en wasabi. Loempia's en pangsit aan de lauwe kant. Misschien op rustige dag alles net wat beter.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in de omgeving. Prima op tijd bezorg. Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel gebracht!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekkere en verse sushi.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in Leidsche Rijn

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taaie loempia’s, koude kip, matige sushi

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi to go! Wij komen speciaal uit Culemborg om deze sushi te halen!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En mooi op tijd bezorgd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldige verse sushi, we bestellen regelmatig. Elke keer weer smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste sushi van Utrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd vers, de boontjes nog warm, de bestelling op tijd, vriendelijke mensen...het is gewoon altijd goed. 😊

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! De lekkerste sushi van Leidsche Rijn en op tijd bezorgd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat bezorgd. Geen communicatie over de vertraging. 7 keer gebeld maar geen enkele keer contact kunnen krijgen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Zoals altijd weer genoten. Bezorging liet helaas wat langer dan aangegeven op zich wachten

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd ! Erg lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant, top service ik kan niet anders zeggen we zijn vaste klant.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en betaalbaar. Steeds ruimere keuze, top!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Good as always!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arme jongen in de mega regen stipt op tijd mega vriendelijk! Eten was heerlijk!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn datver gebeld werd dat de bestelling later kwam. Was maar 10 min

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle surfers

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wekelijks haal ik hier mijn sushi, omdat het hier altijd lekker en super vers is. Hele vriendelijke mensen en top service. De special rolls zijn een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super sushi!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van de sushi en snacks. Lekkere verse producten.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi bezorgd!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom alles top! Special rolls ook een aanrader!! Vriendelijke en snelle bezorging zelfs op een drukke dag!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijke sushi! Bezorging altijd snel en op tijd.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerecht, verse producten en ook voor het oog mooi opgemaakt.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, één van de beste bezorgsushi die ik heb gekend. Smaakt goed, presentatie goed! Alleen soyasaus is qua prijs iets too much.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, kwaliteit en met liefde gemaakt!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer sushi besteld bij fusion2goutrecht. Wederom prima van smaak en op tijd bezorgd. 👍

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze van verschillende sushi en Asian snacks. De sushi platter was heel lekker en onze kinderen waren super blij! De bezorging was ook heel netjes en op tijd geleverd :)

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe specials zijn een echte aanrader! Rainbow- en Dragonrol zijn overheerlijk.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- iets te laat maar daar was netjes over gebeld

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd. Duidelijke website om te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden zo’n grote schaal met 68 stuks besteld. Met zijn vieren opgegeten. Lekkere gevarieerde sushi, Vers gemaakt en keurig klaar op afgesproken tijd. Prima zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers gerechten

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op de geplande tijd bezorgt.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en een goede en hele klantvriendelijke service

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Vooral de rainbow roll en de dragon roll zijn goed

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl en sushi. Gewoon super lekker!! Vriendelijke service!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Ruime portie en goed van smaak.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd vers en personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom uit Nieuwegein en in heel omgeving Utrecht is dit mijn favoriete zaak. Laatst de nieuwe Dragon roll geprobeerd en de poké bowl is ook een aanrader!!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd goede kwaliteit! Aanrader!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk weer TOP op alle fronten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mini loempia's waren totaal niet gevuld, dit was alleen deeg. Verder was de Beef teriyaki erg flauw. Er zat nauwelijks smaak aan. Daarnaast was de bestelling ruim 20 minuten te laat afgeleverd. Dus geen aanrader wat ons betreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goede sushi en op tijd klaar. Jammer dat jullie nog niet bezorgen in Zuilen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb in tijden niet zo een lekkere verse sushi gegeten! Zeker een aanrader ;-)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uurtje later dan gepland, maar dat was voor ons niet zo erg.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Keurig optijd! Fusion2go. Altijd goed!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere sushi!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd fantastisch!!!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede ( contactloze ) bezorging!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, bezorging keurig op tijd. 3 zakjes sojasaus was een beetje aan de krappe kant, 5-6 was beter geweest.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker, op tijd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes van te voren gebeld of ze ook iets eerder mochten bezorgen. En de sushi was (net als altijd) erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was ruim op tijd en de sushi was lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker! Wij hadden de crispy box, sashimi en nog wat warme hapjes. Top!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en heel vers

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, eten was goed!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten. Bestelling was op de aangegeven afhaaltijd klaar, vriendelijk personeel en een goede service!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, betaalbare sushi! Top nu er uitbreiding is met pokebowls en teppanyaki met noedels. Ook vegetarische gerechten, top! Nu ook online betalen en een spaarsysteem voor korting. Heel tevreden!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super vers. Heerlijk! 30 min gewacht en vriendelijke bezorger. Top service. Aanrader voor Vleuten en omstreken! Bedankt weer

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi en altijd op de afgesproken tij.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pokebowls besteld met avocado, maar helaas geen avocado gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker,we hadden inside-out maki en unagi genomen. De bezorger was vriendelijk en ruim optijd.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klopte, was lekker en ze belde netjes dat het iets langer duurder dan was aangegeven.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer is het weer smullen van de sushi of poké bowl. Echt een aanrader! Bezorging is Lyons voor of op de afgesproken tijd. :)

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, erg lekker, goed warm. Aanrader!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse Sushi, wat warm moet zijn is ook warm en de rauwe zalm en tonijn is super lekker! Echt een aanrader! Vriendelijke en snelle bezorging. Kies voor fusion2go!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering! En de sushi is elke keer weer heerlijk.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Leidsche Rijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in leidsche rijn! Zo vers krijg je het nergens en die versheid proef je echt. Ook goede service. Ik eet koolhydraatarm en ze hebben daarom in de poke bowl de rijst door sla vervangen, echt top! En een hele snelle levering, binnen 15min bezorgd terwijl we op een zaterdagavond besteld hebben.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit sushi voor een eerlijke prijs

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi, je proeft echt dat er verse ingrediënten/vis word gebruikt. Een van de betere plekken van Leidsche Rijn. Mega gunfactor naar deze hardwerkende mensen. Ik hoop alleen dat als iedereen deze plek ontdekt de bezorging nog net zo snel is 😉

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van goede kwaliteit! En kon het zelfs sneller ophalen dan de eerste afhaalmogelijkheid. Ook vriendelijk personeel!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect! Beste sushi van Utrecht.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beter gewend. Was slap opgerold waardoor er veel uit elkaar viel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en topkwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een crispy box besteld maar het was weinig crispy. Er zat veel wit spul op de rand van de sushi waardoor je de andere smaken minder goed waarnam.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snel bezorgd!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker gegeten alles was heerlijk vers en lekker. Zeker aan te raden voor een volgende keer.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de Deluxe box was zeker genoeg voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk verse sushi en een snelle levering.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekkere sushi!! Een flink verschil met andere restaurants. Hier altijd zacht en echt vers. Aanrader!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nu voor het eerst een Rice bowl met kip, die was echt super lekker!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vooral de Poke

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, menu besteld maar daar zaten enkel sushi komkommer en ei in ipv tonijn en zoals op het plaatje. Laatste keer ik ga naar Sushi Leidscherijn.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! 2 soorten waren wat droog maar verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! 😊

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging Favoriete sushi in omgeving vleuten 😋

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's waren zacht geworden, sushi weer erg lekker

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en vers. Ga zeker weer bestellen.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit en snelle service\bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker! Helaas geen gember bij geleverd!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse poke bowl. Op de foto zag iets groter uit. We hadden een grotere bowl verwacht en met iets meer zalm.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer lekker. Bezorging snel.prima.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, top service

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had diverse gerechten besteld, deze waren echt heerlijk ! Op tijd bezorgd was helemaal top 😁👍

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg de beste sushi van heel Utrecht en omstreken. Ook de nieuwe poke bowls en vaste warme hapjes zijn heerlijk. Er zijn regelmatig acties, voor de afwisseling en altijd even verrassend en lekker. Bezorging is snel en betrouwbaar en bij bestelling kun je al aangeven of je (electronisch) fooi wilt geven. Vind ik heel handig. Fusion2go is ons favoriete besteladres!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk verse sushi!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering & heerlijk gegeten!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Op tijd bezorgd

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer Poke Bowl (Salmon) besteld en die was heerlijk. Vers en goed gevuld. Ga deze zeker vaker bestellen!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten ! Bezorging kwam netjes op tijd zoals aangegeven.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier altijd en vaak heerlijke sushi gehaald die snel werd bezorgd, de beste sushi uit de buurt. De bezorging is nog altijd uitstekend maar de kwaliteit neemt af. Er zit geen wasabi meer bij, daar moet je sinds een paar weken voor betalen en de laatste keer smaakte er een aantal sushi’s dusdanig dat ik ze niet op heb gegeten. Verder zat er in de deluxe box geen variatie in de mini maki sushi 5x avocado en 5x surimi. Normaal zaten hier 5 verschillende soorten, van ieder 2. Ook zat er onvoldoende soyasaus bij nu ze in plaats van 2 flesjes naar 4 kleine zakjes zijn gegaan. Jammer, het is nog steeds de beste plek in de buurt voor sushi maar het gaat de verkeerde kant op als ze zo doorgaan.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Dank :) Alleen een half uur te laat bezorgd. En we hadden een bakje sojasaus erbij besteld, wat er niet bij zat.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en mooi sushi gegeten.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd klaar en was helemaal compleet! Kwaliteit ook hartstikke goed. We zijn super tevreden! We komen zeker terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allemaal! Heerlijk vers en lekker ook met beef en mozzarella!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, altijd heerlijke sushi! Wij bestellen altijd de diner voor 2 box en dat is perfect en precies genoeg voor twee personen!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Lekkerste sushi in omstreken. Jammer dat nu wij verhuizen naar Montfoort wij niet meer kunnen laten bezorgen, maar wij zullen zeker afhalen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en lekker. Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en zeer snel bezorgd, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker en goed luxe pakket besteld, handig zou wel zijn als op de site staat welke dingen er precies in zitten

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! Vriendelijke bezorger. Eten is prima zoals altijd!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen enkele opmerking te maken in negatieve zin. heerlijk gegeten, de sushibox zag er smakelijk uit en was ook erg lekker. wat koud moest zijn, was koud en wat warm moest zijn, was warm. We bestellen zeker nog een keer

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al een paar keer besteld bij Fusion2Go en beviel erg goed! Ik heb daarom eerder een positieve beoordeling gegeven en dit keer een fooi meegerekend. Helaas was het dit keer wat minder. De bestelling was 20 minuten later. En het smaakte minder vers dan we gewend zijn van fusion2go. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader voor afhalen!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk en keurig optijd!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat jullie eindelijk een vlot en gebruikersvriendelijke site hebben waar je ook nu vlot online bestelling kunt plaatsen. Ben al jaren fan van jullie en vooral van jullie lekkere kwalitatieve shusies. Ga zo door!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Op tijd geleverd en ook gemaakt met mijn speciale wens.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is genieten!! Alles vers en smaakvol!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit blijft goed. Wel jammer dat de bestelling niet klopte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Simply delicious!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering! En lekker😋

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede service.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was zompig en 'mushi' ipv stevig en kleverig. Dat is niet wat we gewend zijn van jullie.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede bezorging

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gegeten weer!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten prima

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we weer genoten van de verse en smakelijke sushibox. Prima kwaliteit en service!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! En de bezorging ook mooi op tijd. Ik ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Goed verpakt en verzorgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! De temaki is top en de rest ook gewoon erg goed. Mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar! Enige minpuntje is dat zeewier, gember en wasabi nog ongeveer 10 euro extra kost bovenop prijs van een luxe box.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede snelle bezorging. Ook netjes contactloos!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, stond klaar toen we aankwamen (afhaal) en smaakte goed

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle levering en goede kwaliteit, heerlijk

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed. Lekkere sushi

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en lekker eten!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, voor ons de beste sushi in de buurt. De bestelling wordt ook altijd netjes en rond de beloofde tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vooral de crispy rollen zijn bij ons favoriet!!😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, betaalbare boxen. Verse sushi, altijd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag eind van de middag besteld en mooi op aangegeven tijd geleverd….en de smaak ...was heerlijk ...we hebben er met zijn achten van genoten. Alleen jammer dat er voor een bestelling van bijna 100 euro nog 1 euro bezorgkosten wordt gevraagd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is iedere keer weer een feestje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi 'partybox' besteld. Prima in orde. We gaan vast vaker bestellen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd, weer lekker gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. De bezorger was 10-15 min later dan gepland, vandaar 4 sterren, was helemaal prima :-)

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Was ook nog goed warm en sushi heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over een goede prijs kwaliteit verhouding. Bestel graag nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde, door de extreme zaterdag drukte, wel wat langer dan verwacht, maar dat werd meer dan goed gemaakt door Fusion2Go met twee lekkere Japanse biertjes! Hier gaan we vaker bestellen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, super vers!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smaakvol, vers en goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, uitgebreid assortiment en goede bezorging 😊

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snel geleverd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , erg lekker : dus aanrader

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. Mensen die het graag goed willen doen. We bestellen hier al zo'n 4 jaar en blijven dat voorlopig ook doen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi en stipt op tijd bezorgd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is gewoon echt vers en dat proef je ook echter de verwachte bezorgtijd daar zaten ze een kwartiertje mis maarja dat kan gebeuren verder gewoon perfect en voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt tevreden. Leek alsof de sushi lang van tevoren was klaar gemaakt, en dus niet vers en knapperig. Bezorging ook niet fantastisch. Alles was behoorlijk door elkaar gehusseld.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg goed. Jammer dat men de opmerking bij de bestelling niet leest. Wij lusten geen krab, vraag altijd of zij dat willen vervangen. Helaas 🙁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker, alleen is de crispy sushi totaal niet krokant. Verder is alles vers

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super en zelfs weer eerder geleverd dan verwacht was. We hebben weer genoten van onze 'wekelijkse' sushi.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, de veggiebox is top. Vers en altijd op tijd bezorgd!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

afhaal was mogelijk. goeie locatie, eten was op tijd klaar en de kwaliteit was helemaal naar wens. helaas voor corona maar het restaurant zag er goed uit.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Helaas was de bezorging ruim een half uur later dan aangegeven en ontbrak 1 van de biertjes.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd! Vers en zeer smakelijk. Bezorging wel ruim een half uur te laat. Ben ik niet gewend, ik bestel vaker bij fusio2go. Wel ruim goed gemaakt met wat extra’s bij de bestelling!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij de Fusion2Go. Ik hoop alleen dat er meer variaties komen in de inside-out-luxe maki's

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en stond op tijd klaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede kwaliteit en snelle en vriendelijke bezorging.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij jullie sushi en altijd de ebi maki roll. Gisteren vond ik deze minder. De rollen vielen steeds open en uit elkaar dit ben ik niet gewend van jullie. Ook de garnalen waren een beetje te door bakken en vettig. Het was in iedergeval noet wat ik van jullie gewend ben helaas vooral het open gaan van de rollen alles viel er steeds uit.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker en vers. Enige minpunt is dat de soja saus die erbij zit vaak erg scherp is (ondank aangegeven dat niet te willen).

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens de bestelling zijn we via mail op de hoogte gehouden van de status. Bezorging was sneller dan verwacht. Heerlijke Sushi gegeten. Wij zijn inmiddels vaste klanten geworden.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd super goed en bezorging verliep ook prima en binnen de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi; absolute aanrader! En keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm frequent customer but this time I'm very disappointed as we waited 2hours for the delivery. We called twice and they promised a time but keep failing to meet the promise. At the end we had to go and pick up ourselves to stop waiting.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat het erg druk was en de bezorger wat later was. Hij heeft ook nog excuses aangeboden. Het was voor ons verder geen probleem. De sushi was prima en de extra kroepoek erbij voor de vertraging was attent

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte goed. De Ebi vond ik weinig smaak hebben. Dus sushi met krokante buitenkant waren wel heel goed op smaak. De bezorging slecht. 20u zou bezorgd worden. Ik heb zelf om 20.25 gebeld en toen moesten ze de bestelling nog maken. Heb zelf gevraagd om compensatie. Dat was een gratis zakje kroepoek. Kregen pas om 20.55 ons eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten, maar de bezorgtijd was niet acceptabel. Bij bestelling werd al een bezorgtijd van 1 uur gecommuniceerd, wat op zich al erg lang is. Uiteindelijk werd de bestelling pas na 1.45 uur bezorgd, zonder dat er melding was gemaakt van enige vorm van vertraging. Niet acceptabel. En ook al was de maaltijd goed; volgende keer bestel ik wel ergens anders.....

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Alleen ca. 30min te laat bezorgd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, wij bestellen hier regelmatig en is altijd super tot in de puntjes!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Simpel echt lekkere sushi.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heel vers en goed. Leuk dat er gratis paaseitjes en cassave bij zat :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, was ruim voldoende, warme producten waren warm, bezorging was op tijd en verzorger was vriendelijk.. kortom aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker combinaties

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en goed eten...Top!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en vers.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating